Telefon: 92 80 40 04
Avdeling
Velg byen

Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Sykkel

 

Våre sykkeltimer passer perfekt for de som ønsker å forbedre eller opprettholde kondisjonsnivået. Ditt fysiske utgangspunkt har ingenting å si, da alle uansett kommer likt i mål. Du velger timetype ut i fra hva du ønsker. Vi har gruppetimer for både nybegynnere og viderekommende,  intervall-, langkjøring- og seniortimer.

Timene er stort sett 30 minutters timer, hvor du kan være med på en eller flere halvtimer, det bestemmer du selv. Ønsker du å sykle for deg selv, kan du gjerne benytte salen utenom gruppetimene.

 

Har du ikke prøvd gruppetime med spinning eller sykkel før, prøv deg på 30 minutters økt først. Si gjerne ifra til instruktøren i forkant, så får du hjelp til å stille inn sykkelsetet og styret riktig før timen. Etterhvert i timen vil du lære enkel teknikk og styring av intensiteten. Sykkel er et lavterskeltilbud hvor man styrer intensiteten selv. Det går helt fint å sykle med vanlige joggesko. Ønsker du derimot å sykle et par ganger i uken, anbefaler vi at man investerer i et par sykkelsko.

Sykkeltrening er god kondisjonstrening, samtidig er belastningen på ledd forholdsvis lav, og passer derfor godt til opptrening av:

  • Hofter
  • Knær
  • Ankler
Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: