Telefon: 92 80 40 04
Avdeling
Velg byen

Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Produkter

Klikk og hent

 

Bestill her

 

Vi har et utvalg av Booty Builder produkter i et begrenset antall. Disse kan du kjøpe i vår resepsjon. Vil du sikre deg et produkt allerede nå, send oss en epost, så kan vi holde av til deg.

Booty Builder Mini Bands 4-pk
pris 349 Kr,- pr pk
Treningsstrikk av beste kvalitet fra Booty Builder. Perfekt å ha med i veska på tur. Kommer i 4 ulike strykemotstandsnivåer.
 • Gul: 3-4 kg
 • Rosa: 11-13 kg
 • Lilla: 15-17 kg
 • Grønn: 20-23 kg
Booty Builder Mini Bands 3-pk
pris 249 Kr,- pr pk
Gummi av topp kvalitet, som ikke mister styrken etter gjentatte treningsøkter. Disse treningsstrikkene brukes av kommersielle aktører verden over og det stiller høye krav til holdbarhet. Kommer i 3 ulike styrkemotstandsnivåre.
 • Rød: 11-13 kg
 • Sort: 15-17 kg
 • Oransj: 20-23 kg
Booty Builder Loop Bands
pris 319 Kr,- pr stk sort
pris 299 Kr,- pr stk rosa
Booty Builder Loop Bands setter fyr på lår- og rumpemusklatur. Et komfortabelt bomullsfitness sløyfebånd av høy kvalitet som har god bredde, går ikke i stykker eller krøller seg ved bruk. Materialet er mykt og komfortabelt for huden. Gir deg perfekt motstand og skikkelig kontakt med rumpe og lårmusklatur.
 • Sort: 43 x 7,5 cm
 • Rosa: 38 x 7,5 cm
Booty Builder Adjustable Loop Band
pris 349 Kr,- pr stk
Booty Builder Adjustable Loop Band er den ultimate treningsstrikken for alle dine øvelser. Denne justerbare strikken passer alle. Strikken kan enkelt justeres med én hånd og du kan derfor gjøre alle øvelsene uten å ta den av. Strikkens design gjør at den ikke sklir, krøller seg eller går i stykker. Materialet er mykt og komfortabelt for huden.
Velg mellom turkis eller rosa.
Booty Builder Power Band
pris 249 Kr,- stk rosa
pris 299 Kr,- stk turkis
pris 319 Kr,- stk sort
Våre nye Power Bands treningsstrikker passer perfekt til hundrevis av øvelser for hele kroppen. Booty Builder Power Bands er tilgjengelig i 3 farger.
 • Rosa: 4-15 kg
 • Turkis: 8-20 kg
 • Sort: 22-56 kg
Termoflaske
pris 149 Kr,- pr stk
Det finnes mange ulike varianter av Lorem Ipsum, men majoriteten av disse har blitt tuklet med på et eller annet vis. Det være seg innlagt humor eller tilfeldig genererte ord som ser langt fra troverdige ut. Skal man bruke avsnitt av Lorem Ipsum må man være sikker på at det ikke skjuler seg noe pinlig midt i teksten. Lorem Ipsum-generatorer på internett
Booty Builder Ankle Strap
pris 109 Kr,- pr stk
Komfortabel ankle strap med 10 mm myk polstring av Neopren som gir ekstra god støtte til ankelen. D-ring av stål og justerbart borrelåsfeste sørger for komfort og trygghet når du trener med Booty Builder Ankle Strap.
Oppbevaringspose følger med!
Booty Builder Barbell Pad
pris 349 Kr,- pr stk rosa
Booty Builder Barbell Pad har ergonomisk design som sørger for jevn vektfordeling på øvelser som hip thrust og knebøy. Enkel å feste. Anti-skli. Laget av høykvalitets materiale som varer lenge. Perfekt størrelse for treningsbagen.
Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: